torstai 25. lokakuuta 2012

Valkoinen kuin morsian, puhdas kuin lumi

... siinäpä ensireaktio mikä tuli kun avasin lokakuun paketin!

Lähetys oli herkkä, kaunis ja upean hohtava kaikessa valkoisuudessaan.

Paketissa oli siis 3 kerää valkoista Drops:n Karisma-lankaa, ihana vanhanajan valokuva paspiksineen, valkoisia helmiä, valkoisia kukkasia, Pandan suklaarusinoita, Geishan, kortin ja ohjeen Neidonkyynel-lapasiin.


Kortissa oli mainio teksti; "Ole päivänsäde tai menninkäinen, mutta rohkea sellainen"

 Tässä vielä uudemman kerran tuo valokuva mikä lähetyksessä mukana oli;


Saanko udella, onko kuvassa kenties jotain vanhoja sukulaisia? ;)

Suurensuuri kiitos paketista, pidän siitä kovasti! Nyt vaan saisi vielä se ensilumikin tipahtaa valkoisuudessaan taivaalta alas..

- Suikka

Lokakuu on valkoinen

Tässä ensimmäisenä päivitys muutama viikko sitten tulleesta välimuistamisesta.

Kaunis ja herkkä lähetys, joka lämmitti mieltä ihanasti ja toivotti tulevan viikonlopun tervetulleeksi.




Kiitos Sny! :)

- Suikka


perjantai 19. lokakuuta 2012

Lokakuun puuhapaketti ja vinkki kaikille puikkohamstraajille

Hellurei, Lokakuun puketti ilmaantui paikalliseen postitoimistoon pari päivää sitten ja jännittyneenä kävin sen sieltä hakemassa. Pahvilaatikon sisältö loisti sinisyyttä, mahtaakohan sininen olla Snyni lempivärejä?! Novitan 7 veljestä Nostalgia-lanka on minulle aivan uusi tuttavuus ja uskon sen näyttävän kauniilta Moebius-huivina, jonka tekemiseen paketissa oli ohje. Saas nähdä kuinka insinööri selviytyy tästä matemaattisestahaasteesta :D Sny oli pakannut mukaan myös oikean kokoiset puikot ja hakaneuloja huivin tekemiseen. Lisäksi minua muistettiin suklaalevyllä, joka aukesi jo ennen kuvausta *hups*, mustikkalakua ja kahvia. Namnamnam, kuinka herkuttelinkaan illalla Isännän ollessa töissä :D KIITOS SNYlle IHANASTA PAKETISTA!

Ja sitten vinkki puikkojen hamstraajille! Itselläni on tapana ostaa aina uusia puikkoja tarkistamatta löytyykö sopivia jo kotoa ja paikallisesa lankakaupassa kuulin hyvän vinkin ongelmaani. K annattaa listata kaikki kotoa löytyvät puikot ja koukut puhelimeen (etenkin älypuhelimilla tämä on iisiä) ja sitten puikko-ostoksilla ollessa voit helposti tarkistaa löytyykö lankaan tarvittavaa puikkokokoa jo kotikätköistä. MIKSI EN OLE TÄTÄ AIEMMIN TAJUNNUT?!?! Tälläkin hetkellä kotoa löytyy useampikin 3- ja 4-koon puikkonippu.

~Onna~

tiistai 9. lokakuuta 2012

Käsityöpohdintoja..

Syksy on alkanut, myös siis neulesaralla. Kirjoittelin aiemmin kesän töistä, niistä jokainen on vielä(kin) kesken, ellei oteta huomioon niitä turkooseja tennarisukkia, jotka ovat jo iloisesti omistajallaan.

Syyskuun puolivälissä olin jo käynyt kaikki kotoa löytyvät neuleohjeet läpi, syyhy päästä aloittamaan uutta työtä oli suuri. Ohjeiden lisäksi hypistelin kotoa löytyvää lankakasaa, mietin mitä lankaa voisin  yhdistää mihinkin ohjeeseen. Nyt on siis monta ideaa ja lankavaihtoehtoa jo odottamassa tekijäänsä, vielä kun löytyisi aikaakin niitä tehdä.

Päätin aloittaa syksyn uurastuksen siksak-sukista. Löysin hyvän ohjeen ja langan. Sain päätettyä värin ja aloitin innoissani työn. Ensimmäinen sukka valmistui, ohje oli helppo ja mieluisa tehdä! Vaan kuinkas sitten kävikään?

Aloitin toisen sukan ja ensimmäisen kerän lanka loppui, mutta.....

... en löydä toista ko. langan kerää mistään!

Toinen sukka on jo hyvässä vauhdissa valmistumassa, nyt en vaan saa työtä edistymään langan puuttuessa. Tiedän että se on tallella, tiedän että olen vain pistänyt sen johonkin hyvään paikkaan odottamaan, mutta minne?


- Suikka


Ps. Tämä postaus on kuvaton, iltapäivien valo alkaa olla niin huono että kuvaus ei oikeen ota onnistuakseen. Josko seuraavalla kerralla olis taas jotain kuvattavaakin ;)