maanantai 20. helmikuuta 2012

Väriä elämään!Viime viikolla se päivä vihdoin oli, postista oli tullut ilmoitus: isokokoinen kirje on saapunut. Ja siellä se odotti, kevään ensimmäinen paketti SNYltä! Voi sitä iloa ja riemua. Meinasin repiä paketin jo postissa auki, vaivoin maltoin kotiin asti.

Ja tässä se on, ensimmäinen lähetys avaamattomana kauniissa paketissa.
Otin kuvat keinovalossa, joten värisävyt eivät ole ihan oikeat, mutta ehkä se annetaan anteeksi?


Paketista paljastui ylhäällä jo näkyvillä oleva energiaa pursuava Väriä elämään -kortti, vähän (hemmottelu)suklaata, kerä uutukaista 7 veljestä lankaa (peipon sävyisenä) sekä ihana itsetehty huivi.


Tässä vielä ihanan lämmin ja pehmeä Revontuli-huivi levitettynä lattialle. Lankaa en tosin tunnistanut, mutta haitanneeko tuo? Värisävyt ovat erittäin mieluiset, kävelin koko illan uusi huivi harteilla nauttien sen ihanasta lämmöstä ja suunnittelin sen viemistä töihin suojelemaan ja lämmittämään harteita vetoisten ikkunoiden alle.


Suurensuuret kiitokset SNY, hyvin osasit ensimmäisen paketin koota! Voin siis huolettomasti jäädä odottamaan maaliskuuta ;)

- Suikka6 kommenttia:

 1. Kyllä nuo revontulihuivit on aina niin ihanan näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Vau, upean paketin olet saanut! Varsinkin tuo huivi on todella upea! :)

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana paketti Snyltäsi!
  Jännittävää nähdä mitä saat seuraavaksi.

  VastaaPoista
 4. Hei ! Kiva kun tykkäsit ekasta paketista :D Huivin lanka on Novitan Rose-mohairia...unohtui laittaa tieto pakettiin. Täällä uutta pakettia kokoaa kevät SNY:si :)
  Leppoisaa laskiaistiistaita !

  VastaaPoista
 5. Muikeen hieno huivi ja mahtavat värit!

  VastaaPoista
 6. SNYlle vielä lisävastauksena kysymykseesi, olin unohtanu näemmä vastata siihen postauksessa;

  Luen lähes kaikenlaisia kirjoja, yleisesti aika kevyitä ja viihdyttäviä, välillä historiallisia, välillä nykypäivään sijoittuvia. Jacobs, Kelly, Ahern yms on ikisuosikkeja, suomalaisista pidän mm. Härkösestä ja Mustosesta. Nyt on kesken Piiat-kirjana, elokuvan ehdin jo katsoa, ja seuraavana jonossa Oksasen Stalinin lehmät ja Puhdistus.

  VastaaPoista