keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kukkuu..

HALOOO! Kaikille tasapuolisesti :) Blogi, niin mikä blogi? Lainatakseni erään suomalaisen orkesterin lyriikoita olen ollut "tyhmä, laiska ja saamaton" tämän blogin suhteen kuin myös neulomuksien.

Paljon, kovin kovin paljon, on kuukauden aikana kuitenkin tapahtunut. Löysimme miekkoseni kanssa unelmiemme rivitalokodin naapurikunnasta peltojen keskeltä ja kesäloma kuluukin Juhannuksen jälkeen pientä pintaremonttia tehdessä. Nykyisen asunnon myynti vei molemmilta muutamat yöunet, mutta aivan turhaan. Ihana, pieni kaupunkikotimme myytiin heti ensimmäisessä näytössä ja saan suunnata kaikki energiat uuden kodin suunnitteluun :)

Nyt kuitenkin puikkojen tuotoksiin..

Näihin villasukkiin ihastuin jo viime syksynä garnstudion sivuilla. Nämä ovatkin ensimmäiset kuviosukkani:)

Ohje löytyy garnstudion sivuilta tunnuksella 116-42 (jostain syystä en saa linkkejä toimimaan), lankana käytin ohjeesta poiketen Smartia, joka on vastaava kuin ohjeen Karisma -lanka.


Tämä pari on vielä hieman kesken ja on jo tovin odotellutkin valmistumista.. Noiden kuvioiden tekemisestä olen oikeasti nauttinut <3

Näiden ohje löytyy myös garnstudion sivuilta ja lankana Drops Fabel.

Osoitteesta www.garnstudio.com löytyy vaikka mitä ihanaa. SNYltäni saamasta Alpaca -langasta olen jo mielessäni loihtinut huiveja ja boleroita, mutta vielä annan idean hautua tovin:)

SNYlleni vielä suuri kiitos syntymäpäivälahjasta, maukkaista itsepaahdetuista pähkinöistä :) Pähkinät oli pakattu kivan pääsiäiseen pakettiin


-Onna-

2 kommenttia:

 1. Mukavaa kevättä ja kesää siis tiedossa!

  Onpa kivaa kuulla, että asuntokaupat kävi nopeasti. Ja silti kaiken uuden muutoksen keskellä olet ssanut valmiiksi noin hienot sukat ja toisetkin jo kantapäälle :)

  Ja synttärionnittelut kans!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä sukkia! Minä olen myös jokin aika sitten löytänyt Garnstudion sivut ja ne ovat täynnä ihania ja selkeitä ohjeita. Sieltä löytyisi todella hyvät ohjeet johonkin vähän isompaankin työhön. ;)
  Terv. Sny:si

  VastaaPoista