maanantai 28. tammikuuta 2013

Pinkkiä prinsessalle

Taas oli viikonloppuna yhden tuoreen tulokkaan tapaaminen ja nimenantojuhla :)

Tein lahjaksi pienelle tulokkaalle neuletakin, tarkempi väri on kyllä vaaleanpunainen, ei pinkki niinkuin otsikossa sanottiin. Silti pinkki rimmasi paremmin prinsessan kanssa, joten ehkä väärä otsikkotermi annetaan anteeksi?Kyseessä on siis Drops:n Baby Merinolla tehty takki, samoin siis kuin pojalle aiemmin mennyt asu. Tein kaiken täysin ohjeen mukaisesti, ohje oli siis Drops:n oma, mutta jossain kohtaa meni jotain väärin, koska huomasin että lanka loppuu kesken. Tähän olisi siis kuulunut vielä huppu, mutta sain sen n. puoleen väliin, kunnes karmea totuus paljastui. Lanka on ostettu niin pitkä aika sitten ettei ollut enää toiveita saada samaa erää mistään. Hyvät neuvot olivat siis kalliit ja lopulta päädyin purkamaan huppua niin että takkiin tulikin vain isot kaulukset.


Tässä pientä yksityiskohtaa takista. Kaulukset eivät ihan onnistuneet kuten olisin niiden toivonut onnistuvan ts. kauluksia 'vääntää' takin kaksirivinen napitus, mutta muutama ulkopuolinen sanoi ettei se haittaa, joten annoin asian olla.

En tykännyt oikein noista reunan lisäyskerroksista, vaikka miten yritin, niistä jäi silti aina rumat jäljet.. Jos siis nyt tekisin tuota, tekisin melkosen monta asiaa eri tavalla..


- Suikka

2 kommenttia:

  1. Käsin tehdyssä tuleekin olla leimansa joten virheet kuuluvat asiaan =)Tämmöisen vanhahkon ihmisen silmä ei virheitä edes katsele vaan pelkästää ihailee kokonaisuutta!-snyypisi-

    VastaaPoista
  2. Tykkään nutusta! Vaikka huppukin olisi ollut huippu niin kauluksellinenkin on kaunis :)

    VastaaPoista