torstai 31. toukokuuta 2012

Salaisuus on paljastettu..

Viime perjantaina saapui viimeinen ihana lähetys salaiselta neuleystävältä. Ja paketin avattuani sain vihdoin tietää kuka on ollut se ihanuus joka on kevään aikana lukenut ajatuksiani, ilostuttanut lähetyksillä, lisännyt eri tavoin neuleideoita ja -varusteita!

Joten suurensuuri kiitos ihana Lettu NeuleNirvana-blogista! :D

Kevään aikana olet tutustuttanut moniin uusiin lankoihin, antanut paaaaaaaaaaaaaaljon ihania neuleideoita ja tuonut lisää apuja erilaisilla apuvälineillä.

Iso kiitos tästä keväästä, kiitos että osasit löytää aina ne oikeat asiat lähetyksiin ja muistit usein pienillä lähetyksillä :D


Viimeisessä lähetyksessä oli neulekirja, puikkomitta, suloinen Niiskuneiti-rasia, Vitaliksen voidetta kauniissa IvanaHelsingin purkissa ja itselle vielä kokeilemattomat pitsiAddit ;) Tässä kuvaan ovat päässeet myös uudet sakset, ne ovatkin olleet jo ahkerassa käytössä.

Ja ei pelkoa, tätä kirjaa ei vielä itseltä löydy, aivan ihania ohjeita sieltä jo löysin, vähän sormet syyhyä jo uuteen käsityöhön, vielä kun saisin päätettyä minkä monista ihanista ohjeista haluan ensimmäiseksi pistää kokeiluun..


Nuo kannessa näkyvät virheät polvisukat on ehdottoman ihanat, ja tuossa kuvassa sitä ei näe, mutta takaosa/pohje on tehty myös mielenkiintoisesti. Pitänee pistää tämä malli yhtenä vahvana ykköskokeilusuosikkina korvan taakse. Todennäköisesti joudun arpomalla valitsemaan seuraavan toteutusmallin, muuten aloitan joko liian monta työtä kerralla tai sitten en saa päätettyä voittajaa enkä aloita mitään..

- Suikka


2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan paketin saitkaan =D

    VastaaPoista
  2. Ihanan paketin olet sinäkin saanut!

    Itse katsoin tuon kirjan kannesta noita vihreitä sukkia, että nuo ainakin pitäisi tehdä :D

    VastaaPoista