tiistai 9. lokakuuta 2012

Käsityöpohdintoja..

Syksy on alkanut, myös siis neulesaralla. Kirjoittelin aiemmin kesän töistä, niistä jokainen on vielä(kin) kesken, ellei oteta huomioon niitä turkooseja tennarisukkia, jotka ovat jo iloisesti omistajallaan.

Syyskuun puolivälissä olin jo käynyt kaikki kotoa löytyvät neuleohjeet läpi, syyhy päästä aloittamaan uutta työtä oli suuri. Ohjeiden lisäksi hypistelin kotoa löytyvää lankakasaa, mietin mitä lankaa voisin  yhdistää mihinkin ohjeeseen. Nyt on siis monta ideaa ja lankavaihtoehtoa jo odottamassa tekijäänsä, vielä kun löytyisi aikaakin niitä tehdä.

Päätin aloittaa syksyn uurastuksen siksak-sukista. Löysin hyvän ohjeen ja langan. Sain päätettyä värin ja aloitin innoissani työn. Ensimmäinen sukka valmistui, ohje oli helppo ja mieluisa tehdä! Vaan kuinkas sitten kävikään?

Aloitin toisen sukan ja ensimmäisen kerän lanka loppui, mutta.....

... en löydä toista ko. langan kerää mistään!

Toinen sukka on jo hyvässä vauhdissa valmistumassa, nyt en vaan saa työtä edistymään langan puuttuessa. Tiedän että se on tallella, tiedän että olen vain pistänyt sen johonkin hyvään paikkaan odottamaan, mutta minne?


- Suikka


Ps. Tämä postaus on kuvaton, iltapäivien valo alkaa olla niin huono että kuvaus ei oikeen ota onnistuakseen. Josko seuraavalla kerralla olis taas jotain kuvattavaakin ;)


1 kommentti:

  1. Toivotaan että kadoksissa oleva lanka löytyy ja saat sukat valmiiksi.
    terveisin sny

    VastaaPoista