maanantai 12. maaliskuuta 2012

Keskeneräiset työt

Olen koukuttunut. Siis puikkojen ja koukkujen lisäksi.

Lainasin noin kuukausi sitten Gilmoren tyttöjen kaikki tuotantokaudet.
Pidin niitä hyllyssä muutaman viikon kunnes päätin katsoa yhden jakson,
ihan vain yhden.
Nyt tuijotan niitä joka päivä puikot kädessä, en malta edes mennä ajoissa nukkumaan.
Kannan välillä jopa tietokoneen sänkyyn jotta voin viimeisen jakson katsoa siellä ennen nukahtamista.
Aloitin juuri 3. tuotantokauden.
Kauhulla odotan hetkeä jolloin ne on kaikki katsottu.

Samalla olen hieman edistynyt myös neulerintamalla. Aiemmin nähdyt tennarisukat saivat niin iloisen vastaanoton että olen saajan pikkusiskolle tekemässä toisia samanlaisia, eri väristä tosin tietysti. Sukat ovat olleet jo hetken muuten valmiit mutta koristeympyrät uupuvat, samaten se Onnankin vihaama viimeistely. Miten se voikin olla aina niin hankalaa?

Nyt puikoilla ovat myös joogasukat, joita olen monessa paikassa kovasti ihaillut. Ne tulevat ihan itselleni, odotan jo innolla sitä että ovat valmiit ja saan ne vihdoin käyttöön.

- Suikka

3 kommenttia:

 1. Siis viimeistelyyn on oikotie-onneen-ratkaisu. Virkkuukoukulla pujotellaan langanpäät nurjalle siisti ja nopeasti. Toimii! Ne ihanat ympyrät varmaan virkkaa pika-pikaa, kun palkitsee itsensä jotenkin...valmis neule tuottaa aina iloa.

  VastaaPoista
 2. Se tunne, kun tajuaa katsoneensa juuri viimeisen GiGi kauden viimeisen jakson on täysi tyhjyys ja epätoivo. Ite ainakin oli tovin täysin hukassa :D

  VastaaPoista
 3. Sinisen sohvan emäntä, käytän itse isosilmäistä neulaa ja pujottelen myös aika pikaisesti langat nurjalle puolelle, mutta se ei silti helpota ja poista päättelyn ärsyttävyyttä :D
  Ympyrät on kyllä kieltämättä nopea virkata, harmittavasti ensin pitää (ehdottomasti ;)) tehdä joogasukat valmiiksi. Taitanevat sukat tulla saajalleen vasta ensi syksylle tarpeen, mutta eivätköhän silti käyttöön tule.

  Onna, älä edes puhu tuollaisesta. Se tyhjyys tuli jo tutuksi kun sain GA:t katottua, uusimpiahan en ole vielä saanut hommattua. Taidan aloittaa ne uudestaan kun GiGit on läpi jotta tyhjyys ei oo niin suuri ja saan pehmeämmän laskun.

  VastaaPoista