maanantai 5. maaliskuuta 2012

Vanhenemispäivälahja


Taas viime viikolla oli se päivä jolloin mittariin napsahti taas yksi vuosi lisää. Vaikka miten sitä yrittää olla lisäämättä niitä enää, määrä tuppaa kuin varkain vaan silti lisääntymään.

Ilo oli suuri kun töistä tullessa postilaatikkoon oli tupsahtanut paketti iki-ihanalta SNYltä! Takki päällä seisoin eteisessä pakettia avaamassa, pidemmälle en malttanut mennä ennen sisällön saamista selville.


Paketista löytyis helmikuun numero Suuri Käsityö -lehdestä, kerä kauniin väristä Tekstiiliteollisuuden Kamena-lankaa ja tietysti ihana synttärikortti!

Lehti on jo useita kertoja selattu läpi, en tiedä minkä toteuttaisin ensimmäisenä, sen verran monta ihanaa juttua lehdestä löytyy. Lankakerä on kulkenut päiviä kädessä, siirrän sitä paikasta toiseen ja pohdin että mitä haluaisin tuosta tehdä. Huiviksi tuo taitaa päätyä, malli on vielä hakusessa, joten hyviä vinkkejä otetaan vastaan :D

- Suikka

Ps. Jostain syystä helmikuun paketin mukana ollut ihana kortti kulkee laukussa aina mukana, en tiedä miten se on alunperin laukkuun joutunut, mutta siellä se on ja tuo iloa ja väriä elämään aina kun laukusta jotain pitää kaivaa :D

3 kommenttia:

 1. Kiva lahja! Ihana idea laittaa kaunis kortti käsilaukkuun, taidan tehdä samoin!

  VastaaPoista
 2. Pidin lahjasta myös kovasti :D Pitää ensin saada muut työt tehtyä pois alta että voin aloittaa lehdessä olevia ohjeita..

  Täytyy kyllä sanoa että pidän kans tuosta että kortti on laukussa, vaikka se alunperin ihan vahingossa jostain syystä sinne joutui. Se tuo hymyn huulille joka kerta kun pitää maksaa ostokset kassalla, kaivaa nenäliinaa, huulirasvaa tai jotain muuta. Nyt en taida enää edes malttaa ottaa korttia laukusta pois. Suosittelen tuota kyllä lämpimästi. Kannattanee ehkä sen verran kuitenkin katsoa ettei kortissa oli hileitä tai muuta sellaista koristetta mitä ei välttämättä halua sitten kaikkiin tavaroihin tarttuvan jos kortti laukussa mukana kulkee ;)

  - Suikka

  VastaaPoista
 3. Hih, liva kun korttikin on tehnyt tehtävänsä :) Onnea vielä kerran tätäkin kautta, varmasti teet langasta jotain tosi kaunista !
  terveisin SNY:si

  VastaaPoista