tiistai 15. toukokuuta 2012

Ihanaiset joogasukat

Tässä vihdoin kuvia yhdestä kevään aikana valmistuneesta työstä eli joogasukista. Täytyy kyllä myöntää että kyseiseen tarkoitukseen en niitä ole kertaakaan käyttänyt, vaikka jooga lähellä sydäntä onkin. Nämä jalassa on nukuttu, ulkoiltu, hengailtu, kävelty ja lämmitelty jalkoja.



Täytyy kyllä myöntää että näistä on tullut ihan ehdottomat lempparit.

Ensin ajattelin että ulkoillessa talvella varpaat jäätyy ja jalan alle menevä osa olisi jotenkin häiritsevä ulkoillessa, mutta ohuen langan ansiosta ne olivatkin täydelliset. Edes varpaat ei paleltuneet.



Ihanuudet on tehty Novitan Luxus Alpaca -langasta, mikä on miellyttävän pehmeetä lankaa kutoa. Langan ainut ongelma (mikä on lopputuloksessa ihana, mutta kutoessa aikaa vievää), on se että lanka on aika ohutta joten tuntui että näitä kestää ikuisuus tehdä. Lisäksi tuo toispuoleinen kuvio vei yllättävän kauan tehdä, mutta valmiina se on kaunis. Malli näihin löytyi alkuvuoden Suuri Käsityö -lehdestä.



Kuten sukista ehkä huomaakin, tein valmistumisen jälkeen yhden virheen. Sukat joutuivat vahingossa pesukoneeseen, joka ei niille hyvää tehnyt. Enkä valitettavasti saanut kuvia ennen vahingollista pesua :(



- Suikka

1 kommentti: