torstai 17. toukokuuta 2012

Välimuistaminen kenelle?

Tiistaina töistä tullessa posti oli tuonut kirjeen. Kirjeen päällä oli kauniisti oikea osoite, lähettäjänä emo yhteystietoineen, käsiala oman kevään sny:n, mutta hämmentävästi vastaanottajan nimi oli eri kuin itsellä. Pyörittelin kirjettä kädessäni ja pohdin että mitä teen asian kanssa. Vertasin käsialaa vielä varmuuden vuoksi aiempiin lähetyksiin ja kortteihin, ja kyllä, käsiala vastasi oman snyn käsialaa.

Uskaltauduin päivän pohdiskelun jälkeen kirjeen avaamaan. Ajattelin että ehkä lähettäjä tunnistaa lähetyksen sen sisällön perusteella ja osaa kertoa kenen lähetys on.


Kirje sisälsi kortin, samaista snyn käsialaa, joka ei tosin sisältänyt vielä paljastusta snyn henkilöllisyydestä. Lisäksi kirjeessä oli kauniit, lintua muistuttavat sakset, jotka kuvassakin näkyy.

Pyydän todella suuresti anteeksi jos tein virheen kirjeen avatessani ja muistaminen on tarkoitettu jollekin toiselle. Jos näin on, pistätkö vaikka sähköpostia, niin toimitan kirjeen sisältöineen sen oikealle omistajalle.


- Suikka, joka jää pohtimaan jännityksellä ja huonolla omallatunnolla onko saanut oikean välimuistamiskirjeen vai onko samassa osoitteessa asunut aiemmin joku toinen kierroksella olija...

2 kommenttia:

 1. Välimuistaminen on sinulle :). Hieman on vain nyt jonkinlainen outo yhteensattuma sattunut. Menty nimissä sekaisin tai jotain muuta.

  Itsellä kyseiset kurkisakset hankintalistalla.

  VastaaPoista
 2. Hei, anteeksi sekoiluni :( Mulla oli monta rautaa tulessa, eli kirjoittelin kirjeitä ja kijekuoreen lipsahti väärä nimi, mutta oikea osoite, eli sakset ON sulle :D Tekevälle sattuu, anteeksi aiheuttamani hämminki. Olen nyt kesäkodissa, miehen läppäri oli kotikotona parisen viikkoa, olin ilman konetta. Sen takia kommentointini on ollut vähäistä, siitäkin anteeksipyyntö !!!!
  Viimeinen paljastuspakettikin lähti matkaan, oikealla nimellä varustettuna !
  Ystävyydellä, kevät-SNY:si

  VastaaPoista