perjantai 21. syyskuuta 2012

"Kun on pienet ilot, voi iloita useammin"

Hih vihdoin sain SNY-paketin käsiini :) Emolta tulikin jo viestiä, että alkuviikosta olisi paketti luonani, mutta muutaman päivän mittaisen työmatkan takia pääsin nyt vasta postiin paketin noutamaan.

Ihanan sinisensyksyiseksi paketti paljastui. Novitan Puro-lankaa en ole ennen käyttänyt ja näistä kahdesta kerästä voisin neuloa huivin. Pieniä Mini -lankoja olen kauppojen hyllyillä pällistellyt aiemmin ja nyt pääsen kertaamaan virkkausoppeja, kun paketista löytyi vielä koon 3 virkkuukoukku. Syysnuhan varalle paketistä löytyi nenäliinoja ja Mynthon -pastilleja$. Huulirasvat ovat aina hukassa joten tämän paketin rasva hypähti heti käsveskaani. Kortin viisaus "Kun on pienet ilot, voi iloita useammin" pitää kyllä paikkansa. Tänään siis nautin taas pienistä iloista nauttien Vaniljantuoksuisten kynttilöiden lämmöstä sukkapuikkoja heilutellen. Niin ja tietysti maisten suklaata :)

~Onna~

2 kommenttia:

  1. Nuo minikerät <3. Itse tilasin novitalta noita, kun olivat tarjouksessa.. Jos olisin tiennyt, että tulee 2 pinkkiä + 8 ruskeaa, en olisi tilannut :D.

    Mukava paketti!

    VastaaPoista
  2. minikerät on hauskoja, Purossa on kivoja värejä.

    VastaaPoista