torstai 13. syyskuuta 2012

Paavo [sydän]

Kiitos sny kirjeestä, sain sen pienellä viiveellä, kerrankin on Posti toiminut hieman ehkä liian innokkaasti ja jakanut postia miten sattuu (eli oikein). Joudun töiden vuoksi asumaan arkipäivät toisella paikkakunnalla kuin missä varsinainen koti on. Keväällä tein postille jatkolähetyksen työpaikkakunnalle, joka johti siihen että osa posteista tuli vakinaiseen kotiin, osa työpaikkakunnalle ja osa jäi tulematta kumpaankaan. Kesän aikana purin jatkolähetyksen, jolloin ajattelin että ehkä posti nyt liikkuu oikein, mutta nyt kaikki postit kääntyvät joka tapauksessa (eli ihan oikein) vakinaiseen osoitteeseen. Sny, käytä siis vain sitä vakituista osotetta, en tänne arkiosoitteeseen taida posteja kuitenkaan saada...

Mutta asiaan, sain miekkoselta tiedon viime viikolla että olen ehkä saanut jotain 'sitä sny-postia', kun tuli tuntematon kirje. Ja siitäkös alkoi suuri odotus, mitäköhän sieltä on tullut!

Eikä jännitys ollut todellakaan turha...
kirjeessä oli ihana kortti,
mutta kaikkein ihanin oli se mitä tuli kortin lisäksi, eli ylläoleva supersuloinen
Paavo-puiccomitta. Voih, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Heti piti käydä katsomassa myös muu succaplokin valikoima, ja sieltä löytyi vaikka mitä ihanuuksia. Unohtamatta tietenkään myös ekologisuutta.

Ihanaa syyskuuta kaikille, työhuoneesta näkyvän koivun lehdet alkaa jo kovasti kellastua. Sieltä se syksy ja talvi alkaa jo tehdä tuloaan :)

- Suikka


5 kommenttia:

 1. Onneksi kuitenkin sait kirjeen lopulta. Paketti on tulossa, käytän jatkossa koti osoitetta. Minustakin tuo Paavo puikkomitta on ihana, sain tyttäreltäni sellaisen keväällä.
  syysterveisin sny

  VastaaPoista
 2. Tämä kahden 'kodin' asuminen on kieltämättä vähän hankalaa, aina se mitä tarvitset, on juuri siellä toisessa paikassa.. Ajattelin alunperin että vastaanotan kaikki kivat (ja ei-niin-kivat) postit tänne arkipäivien iloksi, mutta posti päätti toisin. Toisaalta, en valita, koska nyt perjantaisin on tuplailon päivä, pääsee kotiin ja näkee kaikki ihanuudet mitä viikon aikana on saapunut!

  VastaaPoista
 3. Voi jukujuku miten ihana tuo Paavo onkaan! ISO<3

  Suikka, joko aletaan kokoamaan tilausta Succaplokkista?
  Sieltähän löytyi vaikka mitä ihanuuksia <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt passaa puikkoja mittailla! Itse tykkään myös, en vain oo saanut hankittua.

  VastaaPoista
 5. Hauska kortti ja kyllä... Paavo on mies naisten makuun <3

  VastaaPoista