perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksy saapuu...

... ja taas on aika kaivaa puikkoja ja lankoja (eikä vaan ostella niitä) esiin sekä ideoita syksyllä tehtäviä käsitöitä.

Kesän aikana ohjelmassa on ollu enemmänkin aurinko, ulkoilma, lomailu ja oleilu. Nyt iltojen pimentyessä alkaa käsillä tekeminen nostaa päätään, jota tosin hieman häiritsee into lukea kirjoja.

Alkukesän viileys sai puikot pysymään hetken käsissä, joten tässä postauksessa olevat kuvat ovatkin suurimmalta osin alkukesän tuotantoa.
Ensimmäinen kesän  tuotos oli siskontytölle, nuorimmalle samasta perheestä joista vanhimmalle tein nämä. Tässä sukat on vielä päättelemättä, langanpätkät on rajattu kuvan ulkopuolelle, ilman naruja ja ympyröitä. Sukat on kuitenkin jo luovutettu omistajalleen, pienelle tytölle, joka on tänä syksynä aloittanut koulun.

Toinen kesän aikana lähes valmiiksi saatu työ on Novitan lehdessä ollut paita. Tässä vasemmalla on kuva hihasta joka on silmukkamerkeillä koottu. Oikealla on kuva työn etu- ja takakappaleen kuviosta.

Tämä viimeinen työ on kesän puolivälin työ, keskeneräinen tämäkin tosin on vielä. Kyseessä on Garnstudion sivuilta otettu ohje bolerosta ja tässä on lähikuva kuvioinnista.


Villasukat on jo kaivettu esiin, samaten kynttilät. Vaikka olenkin päiväaikaan melkoinen kahvirohmu, iltaisin nautin siitä että voin käpertyä sohvalle viltin alle teemukin ja hyvän elokuva/kirjan/käsityön kanssa. Toisinaan yritän tehdä kaikkea samaan aikaan, voin kertoa, se ei ole hyvä yhtälö.

Ihanaa viikonloppua kaikille, vaikka melkoisia myrskyjä ja sateita taitaakin olla luvattu vähän joka puolelle!

- SuikkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti